Mobiele studio

Pasfoto’s maken op elke gewenste locatie

Huur onze mobiele pasfotostudio

Met onze mobiele pasfotostudio maak je pasfoto’s op elke gewenste locatie. De studio is inzetbaar voor het maken van (officiële) pasfoto’s. De mobiele pasfotostudio is compleet ingericht met camera, verlichting, printers en alle andere benodigdheden. We geven een korte instructie over de geavanceerde software waarna jij direct probleemloos aan de slag kan. Of bediend met een fotograaf erbij. De pasfoto’s zijn direct klaar én officieel goedgekeurd.

De studio is licht in gewicht en eenvoudig te verplaatsen achter een personenauto. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een BE rijbewijs. De mobiele studio is ook toegankelijk voor mindervaliden. De mobiele fotostudio is beschikbaar voor onze relaties, (vak)fotografen, fotohandel, ondernemers actief op weekmarkten, sportverenigingen, zorgcentra, multinationals, scholen, kinderopvang en ziekenhuizen.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0653429245.

Mobiele pasfotostudio

Onze mobiele pasfotostudio is ook  inzetbaar voor het maken foto’s voor social media. Als u als bedrijf foto’s wil laten maken van bijvoorbeeld 30 personen dan zijn de mensen ca. 30 uur kwijt. Met onze mobilestudio hebben we 30 personen in 1 uur gefotografeerd  

Uw pasfoto’s zijn direct klaar én officieel goedgekeurd! De mobiele studio is ook gemakkelijk toegankelijk voor mindervaliden.

parallax background

Voor elke situatie hebben we een passende oplossing


Er zijn diverse mogelijkheden waarbij we een eenvoudig bedienbaar en toch professionele oplossing kunnen bieden.

Samenwerken

U bent een servicegerichte ondernemer, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw klanten te verrassen.

  • Meer traffic, omzet en marge in uw kernassortiment.
  • Full service, alles is voor u geregeld.
  • U hoeft geen verstand van fotografie te hebben.
  • Volledig geautomatiseerd, voorbereid op de toekomst.
Volg ons